Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου.

Απόρρητο

Θέλουμε να κάνουμε την ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδα μας μία πολύ απλή και ευχάριστη υπόθεση για τους χρήστες.

Έτσι τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι ελάχιστα και δεν καταγράφουν καμία σημαντική προσωπική πληροφορία του χρήστη.

Η περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας μας, δεν ενέχει τον κίνδυνο καταγραφής προσωπικών στοιχείων των χρηστών, τα οποία δεν καταγράφονται και είναι απόλυτα προστατευμένα με 256bit κρυπτογράφηση μέσω του πρωτοκόλλου SSL.

Επειδή όμως στην ιστοσελίδα υπάρχουν βίντεο τα οποία είναι συνδεδεμένα και αναρτημένα στην ιστοσελίδα vimeo.com, η χρήση τους προϋποθέτει link προς το vimeo.com και την καταγραφή εκεί κάποιων γενικών στατιστικών στοιχείων όπως είναι η χώρα προέλευσης, το είδος της συσκευής και τα views. Κανένα σημαντικό προσωπικό στοιχείο δεν καταγράφεται.

Επομένως η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας είναι μια πολύ απλή υπόθεση, χωρίς τον κίνδυνο καταγραφής σημαντικών προσωπικών στοιχείων.


Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα μας αποτελεί μία μικρή και περιεκτική παρουσίαση της Thoira Films με σκοπό αναδείξει το έργο που είμαστε ικανοί να παράγουμε όπως και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. 

Η χρήση της από οποιονδήποτε ενήλικο προϋποθέτει την απόλυτη αποδοχή των όρων χρήσης και της πολιτικής απορρήτου μας. Η χρήση από ανήλικο χρήστη θα πρέπει να έχει την προηγούμενη έγκριση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα του, οι οποίοι μαζί με τον ανήλικο θα πρέπει να διαβάσουν και να συμφωνήσουν με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Η επίσκεψη και περιήγηση στην ιστοσελίδα δεν προϋποθέτει την παρουσίαση καμίας προσωπικής πληροφορίας του επισκέπτη. Επίσης δεν καταγράφουμε καμία στατιστική πληροφορία χρήσης της σελίδας μας.Επομένως δεν υπάρχει περίπτωση διαχείρισης προσωπικών δεδομένων των χρηστών, εξαιρουμένων των τυπικών γενικών στοιχείων που αναφέρονται ρητά στο απόρρητό μας.

Ο επισκέπτης όμως μπορεί μέσω του email επικοινωνίας να δηλώσει τα κατά τη δική του εκτίμηση απαραίτητα προσωπικά του στοιχεία έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα το όποιο αίτημά του. Αυτά τα στοιχεία, που οφείλει να είναι αληθή και σύμφωνα με το νόμο, δεν θα χρησιμοποιηθούν με κανένα άλλο τρόπο, παρά μόνο  από τον υπάλληλο που θα είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία και με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του αιτήματος.

Ο χρήστης μπορεί να μας ενημερώσει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε ζήτημα που τον απασχολεί σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδα μας.

Απαγορεύεται η χρήση στοιχείων της ιστοσελίδας όπως κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική χωρίς την προηγούμενη εγγραφή άδεια της Thoira Films. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι πνευματική κατοχυρωμένη ιδιοκτησία δημιουργών της Thoira Films.


Άρνηση
Συμφωνώ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Ενημερωθείτε στο απόρρητο για λεπτομέρειες